U bevindt zich hier: U bevindt zich hier:

Veilig daten met saunadate.com

Veilig daten via internet is voor saunadate.com belangrijk. Maar hoe kun jij zelf bijdragen aan jouw eigen veiligheid? Hier enkele tips, zodat je meer bewust gaat daten.

Wij controleren
Wij houden de website zo betrouwbaar mogelijk. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd voordat ze online komen te staan.
Bij ons is het zo geregeld dat wanneer je je profiel hebt ingevuld en je foto's hebt geupload, er een oranje kader om de foto('s) staat. Zo gauw de foto('s) is/zijn goedgekeurd wordt dit kader groen. Bij afkeuring wordt het kader rood en kun je opnieuw foto('s) uploaden, waarna deze opnieuw door ons worden gecontroleerd en worden goed- of afgekeurd. 
Op deze wijze proberen wij ook het plaatsen van nepprofielen op onze site te voorkomen. 
Daarnaast blijft het belangrijk om je gezonde verstand te gebruiken bij het daten. Daarom geven wij je een aantal veilig-daten-tips om jezelf te beschermen tegen onoprechte daters. 

Deel niet meteen alles!
Ga voorzichtig om met je privé-gegevens, want veilig daten begint met verstandig omgaan met je privé-gegevens. Saunadate.com toont alleen jouw profielnaam, je leeftijd, het door jou zelf ingevulde profiel, de door jou zelf ingevulde zoekcriteria en de geblurde profielfoto en eventuele andere foto's. Wat je verder wilt delen moet je zelf beslissen, maar wij raden je aan niet meteen je achternaam, adres of contactgegevens te geven. Er zijn genoeg andere leuke dingen om over te praten.

Maak geen geld over!
De betaling van je saunadate.com lidmaatschap gebeurd op een veilige manier via Sisow. Wanneer je date met een zielig verhaal komt over bijvoorbeeld een erfenis waarop hij/zij kans maakt, ziektekosten in het buitenland die niet gedekt zijn, een ongeluk van een kind waar hij/zij heen wil  of iets dergelijks en waarbij hij/zij jouw financiële bijdrage nodig heeft? Maak nooit zomaar geld over! Oplichters bouwen eerst een band met je op voordat ze je vragen geld over te maken, dus blijf alert en wees op je hoede.
Neem altijd contact op met het saundate.com-team via info@saunadate.com wanneer een saunadate lid je vraagt om geld over te maken.

Wacht niet te lang
Ga pas op date wanneer je daar klaar voor bent. Echter, we raden je aan om niet te lang (lees weken/maanden) te wachten. Een klik krijg je pas bij een visuele date.

Een eerste date altijd op een openbare plek/openbare sauna
Er zijn meerdere mogelijkheden om een leuke date te hebben.
Spreek van tevoren af naar welke sauna welk strand je van plan bent te gaan. Dan kun je op eigen gelegenheid gaan en elkaar daar ontmoeten. 
Je kunt er ook voor kiezen om eerst op een andere plek een drankje te nemen en daarna samen naar de sauna of het naaktstrand te gaan.
Heb je van tevoren al telefonisch contact met elkaar gehad en heb je een goed gevoel van elkaar, dan kun je er ook voor kiezen om meteen naar de sauna of het strand te gaan.

Wat we je wel aanraden is om altijd iemand (familielid/vriend/vriendin) te informeren dat je een date hebt of een schrijven thuis achter te laten. 

Blijf scherp
Gebruik altijd je gezonde verstand. Heb je er geen goed gevoel bij, voel je niet verplicht om te blijven tijdens de date. Heb je de idee dat een lid misbruik maakt van zijn of haar lidmaatschap van saunadate.com, meld dit dan onmiddellijk bij ons via ons e-mail adres info@saunadate.com