U bevindt zich hier: U bevindt zich hier:

De eerste date tussen twee leden van saunadate.com is een feit. Misschien zijn er al meer, maar dit is er een die wij binnen kregen en jullie niet willen onthouden. De namen zijn, op verzoek van de inzender, gefingeerd. Hieronder het verhaal van Marianne.

Ik, Marianne, kreeg veel matches op saunadate.com, maar één sprong er wel uit, en dat was die van Hubert. Wij hebben dezelfde interesses en natuurlijk het saunaverhaal is een aparte. Ik heb wel even nagedacht of ik op de site wilde, omdat ik bang was voor een seksistische site, maar het informatiefilmpje heeft mij over de streep getrokken.

Wel, terug naar Hubert. Hij benaderde mij met een interessebericht en daar heb ik gehoor aan gegeven. Na een paar dagen berichtjes over en weer, hebben we elkaar toestemming gegeven om de foto's te ontblurren. Dat is best spannend, want je hebt wel een idee van iemand, maar een foto is weer iets anders. Het viel niet tegen, haha. Hubert stelde dan ook al snel voor om nader kennis te maken en omdat ik het niet zag zitten meteen naar de sauna of een naaktstrand te gaan hebben we lekker neutraal afgesproken in een gezellig restaurantje. Het weer zat mee, dus op het terras hebben we een drankje gedronken en een hapje gegeten en omdat we een leuke klik hadden, zijn we de volgende dag samen (we hadden afgesproken bij de sauna) naar Spa Zuiver in Amsterdam geweest.

Wat is dat apart wanneer je, zoals ik, al een aantal jaren alleen naar de sauna gaat en nu gezellig met een leuke man kunt gaan. Een beetje spannend is het ook wel, maar het grote voordeel in een sauna is dat niemand naar elkaar kijkt. 

Na een zeer geslaagde dag, die wij afsloten met een lekkere hap bij Spa Zuiver, zijn wij ieder weer ons weegs gegaan, maar niet zonder af te spreken dat het voor herhaling vatbaar is. Ik zie hem snel weer.